CORONAPROTOCOL


Bij HME Orthokliniek willen wij de veiligheid van u en onze medewerkers zoveel mogelijk garanderen. Daarom hebben wij een coronaprotocol dat zorgt voor een veilige en prettige praktijk. Graag vragen wij u de volgende stappen door te nemen voordat u een van onze praktijken bezoekt.


orot

1. Afspraak

Elke cliënt maakt vooraf telefonisch een afspraak. Mocht u een nieuwe client zijn dan verzoeken wij u vooraf de vragenlijsten in te vullen. Wees op tijd op de afspraak, het liefst iets vroeger, maar betreedt de praktijk op het tijdstip van de afspraak. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan begeleiding mee binnenkomen, maar personen die geen afspraak hebben dienen ook niet in de praktijk plaats te nemen. 

34e1

2. Klachten?

Mocht u klachten hebben die wijzen op een mogelijke coronabesmetting, dan kunt u kosteloos het consult of de behandeling afzeggen. Wij verzoeken u dit vriendelijk zo spoedig mogelijk kenbaar te maken, opdat wij nog andere cliënten kunnen benaderen voor een eventuele afspraak.

De assistente zal bij binnenkomst u nogmaals vragen naar eventuele klachten en de temperatuur opmeten. Dit noteren wij ook in het dossier. 

oh2#

3. Gebruik van mondkapje

Zowel de behandelaar als de cliënt dienen een mondkapje te dragen, die u wordt aangereikt bij het bezoek. Hier maken wij geen uitzonderingen op.

75o8

4. Desinfectie van de handen

Bij aankomst in de praktijk wordt u gevraagd uw handen te desinfecteren met het aanwezig desinfectiemiddel. Daarnaast wordt u gevraagd zowel bij het betreden van de spreekkamer als behandelkamer, uw handen met water en zeep te reinigen en desinfecteert u uw handen met het aanwezige desinfectiemiddel en conform instructie. Herhaal dit zo vaak als u wilt.

359!

5. Desinfectie behandelaar

Uw behandelaar desinfecteert de handen continu conform de geldende regelgeving, en voor uw informatie wast de handen grondig met handzeep voor en na elke cliënt.

er3h

6. Desinfectie/ventilatie kamer

Na elke client wordt de werkplek gedesinfecteerd en gedeelde ruimtes worden in de praktijk tweemaal per dag gereinigd en indien nodig meer. Daarnaast zorgen wij voor voldoende ventilatie gedurende de dag. U wordt gevraagd de ramen niet te sluiten, eventueel kunnen wij in de kamer een extra warmtebron plaatsen.

539#

7. Afstand bewaren!

Binnen HME geldt dat wij 1,5 meter afstand bewaren, wees u bewust dat u cliënten op de gang kunt tegenkomen en ook eventueel bij de receptie. Wij behandelen alle cliënten in aparte kamers, alleen in de infuuskamer kunnen meer mensen aanwezig zijn. Wij hanteren daarbij de regel dat deze ruimte alleen beschikbaar is voor cliënten uit het zelfde huishouden. 

r@8h

8. Veilig betalen

U kunt uw behandeling bij voorkeur middels pin of mobiel betalen.