Per 1/3/2018 werken Prakijk Deen, praktijk voor fysiotherapie en manueel therapie, samen met HME Orthokliniek, praktijk voor integrale geneeskunde. Dit betekent dat clienten van Praktijk Deen en HME Orthokliniek op de woensdagochtend tussen 8.30 – 12.00 uur terecht kunnen op de locatie Schipholpoort 42 2034 MB Haarlem, nabij het Spaarne Gasthuis.

Wist je dat je: Zonder doorverwijzing van de huisarts bij de fysiotherapeut of manueel therapeut terecht kan?


De praktijk
Praktijk Deen is een modern, gespecialiseerd centrum voor fysiotherapie en manuele therapie. Praktijk Deen is toegankelijk voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat en richt zich op de regio Zuid Kennemerland met Heemstede als centrum.
De praktijk wil een belangrijke rol spelen in het gezond worden en gezond blijven van mensen. Praktijk Deen biedt dan ook verschillende mogelijkheden voor behandeling, organiseert medische fitness en heeft verschillende revalidatieprogramma’s.
Groot voordeel is dat we directe, snelle contacten hebben met de specialisten in de verschillende ziekenhuizen in de regio waarbij kennisoverdracht en optimale communicatie rondom de patiënt centraal staan.

Bekijk hier de folder van Praktijk Deen.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux