ONS TEAM

 

 

ZORGVERLENERS

Behandelend Artsen

Drs. Jaap Reijntjes, natuurarts

Natuurgeneeskunde
Orthomoleculaire Geneeskunde

Lid van: AVIG

“Geneeskunde kan heel simpel zijn: het begint met een goede anamnese (luisteren naar de patiënt) en ondersteuning van het eigen geneeskrachtig vermogen.”

 


Therapeut

Claudia Duineveld

Gewichtsconsulente en voedingsdeskundige

 

“Voeding is je beste medicijn, maar ieder mens is uniek. Wat voor de één gezond is, maakt de ander misschien ziek! Voor een advies op maat ga je naar Claudia Cares.”

 


Directie

Mr. Carel Hoffman, directeur

Orthomoleculaire specialist
Casemanager
Analist

“Om complementaire geneeskunde goed te kunnen uitvoeren is een goede infrastructuur nodig samen met duidelijke protocollen om de patiëntveiligheid te borgen.”

 


Ondersteunend Personeel

Marta Spiewak

Assistente

 


 

Jelte van Dokkum

Boekhouder

 


VACATURE VERPLEEGKUNDIGE/VERPLEGER

Bij de uitvoering van onze infusietherapie zijn wij op zoek om ons team uit te breiden met een verpleegkundige/verpleger. Het is belangrijk dat je de juiste registratie en ruime ervaring hebt met het geven van infusen. Ben je patentgericht, communicatief vaardig en heb je een hands-on-mentaliteit om in een dynamische kliniek te werken. Dan zouden we je graag willen ontmoeten.

De vacature wordt ingevuld in onze vestigingen in Haarlem en Bussum voor circa 6 – 8 uur in de week. Het is dus wel belangrijk dat je flexibel bent en over eigen vervoer kunt beschikken. Mocht je als ZZP’er willen werken dat heeft dat onze voorkeur.

Geïnteresseerd in deze functie, stuur ons dan jouw CV of profiel met een korte begeleiding aan: Kliniek@hme-orthokliniek.nl t.a.v. C.J. Hoffman.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux