BELANGRIJKE INFORMATIE I.V.M. CORONA.

HME Orthokliniek is geopend tijdens de tweede lock down. Locatie Bussum is definitief gesloten. Wij zijn derhalve alleen in Haarlem aanwezig. De aangescherpte hygienemaatregelen zijn van kracht. Bij klachten wordt u gevraagd niet naar de kliniek te komen.  

Klik hier om meer te weten over ons coronaprotocol

Telefonische consultatie is op afspraak ook mogelijk. 

Voor informatie kunt u ons algemeen nummer bellen 085 – 4017019.

 

HME ORTHOKLINIEK

De HME Orthokliniek staat voor een persoonlijke benadering, een hoog patiënttevredenheid, korte wachttijden en dus een hoge kwaliteit. Lichaam en geest staan in de geneeskunde nauw met elkaar verbonden, algemeen beter bekend als holistische zienswijze – dit aspect nemen we mee in de behandeling. Om een goed resultaat te behalen is de participatie en inzet van de patient essentieel.

 

Ondersteuning bij chronische ziekten en preventie & behoud van vitaliteit zijn de twee speerpunten van onze kliniek. In onderstaande folder hebben wij dat uiteengezet. 

#m5!

 

HME Orthokliniek is een vrijgevestigde kliniek op het gebied van complementaire geneeskunde oftewel: integrale geneeskunde. Hierbij wordt reguliere geneeskunde aangevuld met inzichten uit de natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Wij zijn aangesloten bij de artsenvereniging voor integrale geneeskunde (AVIG).

Wij worden niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte en/of frequentie is afhankelijk van uw polis, neem daarom vooraf contact op met uw verzekeraar om teleurstelling te voorkomen. 

 

INTEGRALE GENEESKUNDE IN DE PRAKTIJK


3o#r

 

UITLEG


r4o5

 

BEHANDELMETHODEN


2#he

 

INFUSIETHERAPIE

UW MENING IS BELANGRIJK VOOR ONS

Wij streven er naar om onze dienstverlening in lijn met de verwachtingen van onze patiënten in te richten. Daarom hechten wij veel waarde aan uw mening; heeft u een opmerking, klacht of compliment? Dan nodigen wij u uit om het patiënttevredenheidsformulier in te vullen.